Schuifdeurtjes - De Automatische Kippenhok Opener tegen vossen en marters. Beveilig uw kippen snachts automatisch met onze hokopener!

Ga naar de inhoud

Schuifdeurtjes

Webshop
Ga naar het winkelwagentje.                                                   Startpakketten     Hokopeners (los)      Toebehoren

OP ONZE LUIKJES BEVINDT ZICH LANGS 1 ZIJDE EEN BESCHERMFOLIE. DEZE FOLIE ZORGT ERVOOR DAT HET LUIKJE LANGS 1 KANT ZO GOED MOGELIJK BESCHERMD WORDT TIJDENS HET VERZAGEN. LANGS DE ACHTERKANT VAN UW LUIKJE IS GEEN BESCHERMFOLIE VOORZIEN EN DAARDOOR ZIJN HIER KRASSEN OP AANWEZIG !

VOOR 12 UUR BESTELD (ma-vrij) IS DEZELFDE DAG VERZONDEN !
Aluminium Poort 23bx34hcm Kip (M)
Alu Schuifpoortje 23bx34h inclusief alu geleiders van 58 cm. Gewicht: 450 gr. Opgelet: aan de achterzijde van het luikje zijn altijd krassen aanwezig veroorzaakt door het verzagen van de platen.
Direct beschikbaar
25,00 €(incl. BTW)
Toevoegen
Aluminium Poort 3b0x45hcm Eend (L)
Alu Schuifpoortje 30bx45h inclusief alu geleiders van 68 cm. Gewicht 750 gr. Opgelet: aan de achterzijde van het luikje zijn altijd krassen aanwezig veroorzaakt door het verzagen van de platen.
Direct beschikbaar
26,00 €(incl. BTW)
Toevoegen
Aluminium Poort 33bx50hcm Gans (XL)
Alu Schuifpoortje 33bx50h inclusief alu geleiders van 83 cm. Gewicht 950 gr. Opgelet: aan de achterzijde van het luikje zijn altijd krassen aanwezig veroorzaakt door het verzagen van de platen.
Direct beschikbaar
27,00 €(incl. BTW)
Toevoegen
Aluminium poort op maat
Uw alu deurtje + alu geleiders op maat gemaakt. Gelieve bij opmerkingen (wanneer u uw adresgegevens invult) het door u gewenste formaat door te geven : breedte en hoogte van de deur, alsook de lengte van de geleiders .Let op : het deurtje moet altijd iets groter zijn dan de opening van het hok. Maximum formaat van de deur : 33 cm x 50 cm. Maximum lengte van de geleiders : 83 cm. Opgelet: aan de achterzijde van het luikje zijn altijd krassen aanwezig veroorzaakt door het verzagen van de platen.
Direct beschikbaar
28,00 €(incl. BTW)
Toevoegen
Aluminium Poort 23b x 30h Small (S)
Alu Schuifpoortje 23bx30h inclusief alu geleiders van 58 cm. Gewicht: 380 gr. Opgelet: aan de achterzijde van het luikje zijn altijd krassen aanwezig veroorzaakt door het verzagen van de platen.
Direct beschikbaar
24,00 €(incl. BTW)
Toevoegen
Zelfsluitende aluminium deur Chickenguard 25b x 30h met geleiders in ABS
Zelfsluitende deur met innovatief mechanisme. Voorkomt dat roofdieren de deur kunnen openen dankzij 2 openklappende vleugels onderaan. De rails zijn 59.5 cm lang en vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. Gewicht van de deur :750 gr
Direct beschikbaar
Kwantumkorting beschikbaar Kwantumkorting beschikbaar
39,00 €(incl. BTW)
Toevoegen
Aluminium poort 30 cm b x 40 cm h met eiken geleiders van 60 cm lang
Aluminium luikje van 30 cm breed x 40 cm hoog met stevige eiken geleiders van 60 cm lang.
Direct beschikbaar
39,00 €(incl. BTW)
Toevoegen
Terug naar de inhoud